Gerze’de her mahalle ve sokakta yaptığı yol, kaldırım ve peyzaj çalışmaları ile modern görünümüne kavuşturan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, son olarak Halil Bayraktar Caddesi ve belediye serası önünde daha önce tamamlanan yol kenarında kaldırım çalışmalarına başladı.

İlk olarak Halil Bayraktar Caddesi üzerinde ölçümlere başlayan Gerze Belediyesi ekipleri kaldırım çalışmasının yapılacağı bölgede çeşitli incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerle birlikte daha önce gerekli incelemelerin yapıldığı Belediye Serası önünde gün itibariyle çalışmalara başlayan ekipler bordür taşı döşeme işlemlerini tamamlayarak kum serme işlemlerine başladı.

Çalışmalar hakkında gerek bizzat yerinde inceleyen gerekse ustalarımızdan sık sık bilgi alan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı mahalle sakinlerine çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu. 
Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte çalışmalara hız verdiklerini dile getiren Belovacıklı; “Bilindiği üzere kış aylarında gerçekleşen yağışlarla birlikte vatandaşımızın ikameti problem oluyordu. Gerek çocuklarımızın okullarına giderken sıkıntı yaşaması, gerekse oluşabilecek herhangi bir kaza tehlikesi bizleri bu bölgede harekete geçirdi. Stratejik plan doğrultusunda ilçemizin bütün mahalle ve sokaklarını yol ve kaldırım ile buluşturuyoruz. Belediyemize ait Sera önünde kum serme işlemlerine başladık ve bu hafta içerisinde bölgeyi kaldırımla buluşturacağız. Diğer bir çalışmamız ise Halil Bayraktar Caddesi güzergahı olacak. Bu bölgede doğamıza zarar vermemek adına gerekli ölçümlerimizi tamamlamış bulunuyoruz. Kısa süre içerisinde çalışmaları başlatıp trafik akışı açısından oldukça yoğun olan bu bölgede kaldırım çalışmalarını tamamlamayı planlamaktayız. Herşey, kıymetli vatandaşlarımız için” dedi.
Editör: Vitrin Haber