Gerze Merkez Yeni Camii’nde gerçekleşen “Mehmetçiğe Destek, Şehitlere Rahmet” programı altında Akşam ve Yatsı Namazı arası programa iştirak eden cemaat, ellerini semaya yükselterek şehitlerimize rahmet etti.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’in katılım gösterdiği programda Mehmetçik için Fetih, Yasin ve Nuh Sureleri okunurken, İlçe Müftüsü Bayram Karar ve ilçede görev yapan imamlar tarafından da şehitlerimize dualar gönderildi.

Programın sonunda açıklama yapan Gerze Belediye Başkanı Cevat  Şensoy; “Geçtiğimiz günlerde İdlib’de yaşanan hain saldırıda yitirdiğimiz canlar yüreğimizi yakıyor. Acısı dinmeyecek olan bu hadise de dualarımızla Mehmetçiğe destek, şehitlerimize ise rahmet olmak istedik. Bu kapsamda İlçe Müftülüğümüzle birlikte yaptığımız programla vatanı için canlarını siper eden kahraman askerlerimize dualarımızı gönderdik. Allah-ü Teâlâ etmiş olduğumuz duaları kabul eylesin. Şehitlerimize rahmet, kederli ailelerine sabırlar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber