Gerze ilçe genelinde başlatılan doğalgaz çalışmaları neticesinde bozulan yollarda onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

Geçtiğimiz haftalarda Hal Caddesi güzergahında başlayan ve General Osman Pamukoğlu Caddesi üzerinde devam eden çalışmaların son güzergahı ise Medrese Sokak oldu.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte turist akınına uğrayacak olan ilçede şehir içinde onarım çalışmalarının bitirilmesi talimatını veren Belediye Başkanı Cevat Şensoy çalışmaları yakından takip ederken, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de onarım çalışmalarına hız kazandırdı.

İlçede devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Cevat Şensoy, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Şensoy; “Tüm ekiplerimizle birlikte ilçemizi sezona hazırlıyoruz. 8 km.den 15 km.ye çıkarttığımız doğalgaz çalışmalarının neticesinde tahribata uğrayan yollarımızda şehir merkezi başta olmak üzere her bölgede çalışmalarımız büyük bir titizlikle devam ediyor. Onarım çalışmalarına başladığımız bölgelerde en kısa sürede netice alıp, halkımızın ve yaz aylarında ilçemize gelecek olan misafirlerimizin hizmetine açacağız” dedi.


 

Editör: Vitrin Haber