Geçtiğimiz günlerde Cine1Can Sineması yetkilileri ile Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı arasında gerçekleşen görüşmeler sonucu anlaşmaya varılmasının ardından Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nin bir aylık deneme süresi ile ücretsiz olarak tahsis edilmesi kararı alındı.

Gerze Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen çalışmalar büyük ölçüde tamamlanırken ilk vizyon filmi ise 09 Mart Cuma akşamı gösterime giriyor. Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği ve Ahmet Kural ile Murat Cemcir’in başrollerini paylaştığı “Ailecek Şaşkınız” adlı film ile gösterime girecek olan Gerze Cine1Can Sinemaları beş seansla izleyicisiyle buluşacak.
11:45 / 14:00 / 16:30 / 19:00 / 21:30 saatlerinde gösterime sunulacak olan filmin ilçede büyük ilgi uyandırması bekleniyor.

Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, gerçekleştirilen projeden dolayı son derece mutlu olduğunu belirtti. Belovacıklı; “Gerzeli Sinop, Bafra ve Samsun’a sinemaya gidiyordu. Ancak başlattığımız bu proje ile sinemayı vatandaşlarımızın ayağına getirdik ve hizmete sokuyoruz. Cuma akşamı başlayacak olan sinema, Kültür ve Sanat Merkezi’mizin müsait olduğu her gün hizmet verecek. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
Editör: Vitrin Haber