Gerze Belediye Başkanlığı tarafından ilçede sıcak asfalt kaplama çalışmaları başlatıldı. İlçe merkezi Zincirlikuyu Caddesi’nde başlatılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cevat Şensoy, gerçekleştirilecek çalışmalarla ilçenin daha modern ve yaşanılabilir bir hale getirileceğini söyledi. Şensoy; “Her şey Gerze için diyerek çıktığımız hizmet yolunda bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

İlçemizi baştan aşağı her alanda uygulanan çalışmalarla kültürüne ve çağına uygun bir hale getirmeye çalışıyoruz. Zincirlikuyu Caddesi, ilçemizin en işlek caddesi olmasına rağmen güzergah olarak ilçemize yakışmayacak seviyedeydi. Bizler de yaptığımız çalışmalarla birlikte ölçümünü sağladığımız yolda zemin etüdü uyguladık ve bugün itibariyle de Sıcak Asfalt Kaplama çalışmalarına başladık. Zincirlikuyu Caddesi’nin ardından ekipler Okullar Caddesi ve Bayraktar Caddesi güzergahında da kaplama çalışmalarına devam ederek ilçenin giriş ve çıkışlarını modern hale getireceğiz. Oldukça titiz ve hızlı ilerleyen çalışmaları en kısa sürede bitirerek vatandaşımızın hizmetine sunmak en büyük gayemiz olacak.

Sıcak Asfalt, ilçemiz tarihinde de ilk olacak. Böylesine güzel bir çalışmanın ilçemizde uygulanmasına vesile olan Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım Maviş’e, Operatör desteğiyle bizleri yalnız bırakmayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e, AK Parti İl Başkanımız Sayın Uğur Giresun’a, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Yakup Üçüncüoğlu’na, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Yahya Çınkıl’a, AK Parti Gerze İlçe Başkanımız Sayın Cumhur Kurt’a, İl Genel Meclis Üyelerimiz İzzet Karaman ve Ahmet Burma’ya sonsuz teşekkür ve saygılarımı iletiyorum. İlçemizin, hakkettiği seviyelere gelmesi için bizlere desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza da sabırlarından dolayı teşekkürlerimi belirtmek istiyorum” dedi.

Editör: Vitrin Haber