Gerze’de Kasım ayının sonunda başlayan sıcak asfalt çalışmaları 10 gün süren çalışmaların ardından tamamlandı. Zincirlikuyu Caddesi, Gerze Meydanı, Okullar Caddesi ve Bayraktar Caddesinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarında 3 kilometrelik alan sıcak asfalt ile buluştu. 

Gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarında 2 bin 500 – 3 bin metrelik alanda asfaltlama çalışması gerçekleştirildiğini belirten  Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy; “ Göreve geldiğimiz il günden itibaren  Gerze’yi alt yapı, üst yapı, kültürel ve sosyal etkinlikleriyle hakkettiği seviyelere getirmek için mücadele edeceğimize dair söz verdik. Bugün vermiş olduğumuz sözümüzden birini daha yerine getirdiğimiz için mutluyuz” dedi.

ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ KALDIRIMLARI DAHA RAHAT KULLANABİLECEK
Sıcak asfalt gerçekleştirdiğimiz bölgelerde kaldırım çalışmalarına başlayarak baskı beton çalışmasına geçileceğini söyleyen Şensoy;  Bu çalışmalarımızla birlikte Engelli vatandaşlarımız kaldırımları daha rahat kullanabilecekler. Gerze’de bir ilki başarmak yine bizlere nasip oldu. Bu ilklerin Gerze’mizde yaşanmasına vesile olan Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş’e, operatör desteğiyle bizleri yalnız bırakmayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’e, AK Parti İl Başkanımız Uğur Giresun’a, İl Genel Meclis Başkanımız Yakup Üçüncüoğlu’na, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl’a, AK Parti Gerze İlçe Başkanımız Cumhur Kurt’a, İl Genel Meclis Üyelerimiz İzzet Karaman ve Ahmet Burma’ya sonsuz teşekkür ve saygılarımı iletiyorum. İlçemizin, hakkettiği seviyelere gelmesi için bizlere desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza da teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber