Gerze ilçesinde bulunan şahin tepesi mevkiindeki çöken yol, Gerze Belediye Başkanlığı girişimleri ile Karayolları Samsun 7. Bölge Müdürlüğünce onarılmış ve yol vatandaşların kullanımına açılmıştı. 

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, üzerinde titizlikle durduğu bu sorunun halledilmesinin ardından trafik akışı hızlanan bölgede yol kenarlarında korkuluk bulunmaması olası bir tehlikeyi gündeme getirdi. Bunun üzerine yeniden girişimlerde bulunan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Karayolları il eyaptığı görüşmeler neticesinde bölgede korkuluk yapımı çalışmalarının gerçekleştirilmesini sağladı. 

Bölgede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, trafik akışının yoğun olduğu bölgede ihtiyaç duyulan korkulukları montajının yapılarak bölgeni daha güvenli bir hale getirildiğini ifade etti.

Şensoy; “31 Mart Mahalli idareler ve Genel Seçimleri neticesinde layık görüldüğümüz Gerze Belediye Başkanlığı görevinde ilk girişimlerimizden birisi Şahin Tepesi bölgesinde ki heyelanlı yolun onarılmasıydı. Bu kapsamda yaptığımız girişimler neticesinde de yol ilçemize yakışacak ve kullanışlı şekilde onarıldıktan sonra korkuluk eksikliğini fark ettik. Oldukça kullanışlı olan bölgede sürücülerin bir anlık dalgınlığı hepimizi üzecek sonuçlara sebebiyet verebilirdi. Bizler de gerekli girişimlerde bulunarak Karayolları tarafından korkulukların yaptırılmasını sağladık. Bizlere yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

Editör: Vitrin Haber