Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün yılsonu sergisi büyük beğeni topladı.

Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2014-2014 yılı yılsonu sergi açılışı, mehteran takımının da katılımı ile orta çay bahçesi karşısında yapıldı. 

Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıllık çalışmalarının yer aldığı serginin açılışında konuşan Halk Eğitim Merkezi Meslek Dersi Öğretmeni Yasemin Çevik, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2013-2014 yılı öğretim yılında gerçekleştirdikleri faaliyetler ile ilgili bilgiler verdi. İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar ve protokol üyeleri tarafından sergi açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından, alana gelen Mehteran takımı seslendirdikleri birbirinden güzel kahramanlık türküleri ile alandakilere farklı duygular yaşattı. Ardından protokol üyeleri ve vatandaşlar, dikiş, el ve makine nakışı, çinicilik, dokuma, kırkyama, tel kırma, iğne oyası, resim, giyim ve judodan oluşan stantları gezdiler, sergilenen ürünler hakkında yetkililerden bilgi aldılar. 
Sergide ayrıca HEM Judo Takımı sporcuları bir gösteri yaptı. Gösterilerinin ardından kulübün kuşak sınavında bir üst dereceye geçen sporcuların belgeleri ile Judo Federasyonundan gönderilen kuşak kimlik kartları takdim adildi. 
Açılışa İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Savcısı Uğur Doğan Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, AK Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman, İl Genel Meclisi Üyeleri Ahmet Burma ve Necmettin Çakır,Daire Amirleri, Okul Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Editör: Vitrin Haber