Gerze Belediyesi tarafından sokak hayvanlarının misafir edildiği Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde çalışmalar başladı.

Sokak köpekleri için yeni yemek kaynatma alanlarından gezi alanlarına kadar birçok çalışmanın yürütüldüğü barınağı ziyaret eden Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek, Gerze Belediyesi Veteriner Hekimi Ertan Kandemir’den bilgi aldı, ilerleyen süreçler için düşünülen plan ve programlar ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. 

Bölgede yürütülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirten Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, ilçeye daha modern ve daha kullanışlı bir merkez kazandıracaklarını ifade etti. Şensoy; “Sokak hayvanları geçici bakım evi ve rehabilitasyon merkezindeki ekiplerimiz titiz şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Önceliğimiz misafir dostlarımızın bakımları. Bu hususta gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günümüz itibariyle köpeklerimiz için gezi rotaları oluşturmaya başladık. Çalışmalarını sürdürdüğümüz bölgeye toprak dökerek dostlarımızın orada yürüyüş yapmalarına vesile olacağız. Böylece dostlarımızın hareket engelini de ortadan kaldıracağız. Aynı zamanda doğa dostlarımızın yemek ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda da yeni bir alan inşa ediyoruz. Modern ve kullanışlı olacak alanın bitimiyle beraber daha hızlı ve sağlıklı şekilde hizmet edeceğiz” dedi.

Editör: Vitrin Haber