Festival dolayısıyla Gerze, tarihin en kalabalık nüfusuna ev sahipliği yapıyor. Festivalin birinci günü açılış ardından gerçekleştirilen sosyal ve kültürel etkinlikler ile ünlü sanatçı Murat Kekili'nin konseri büyük ilgi gördü. 

Festivalin ikinci günü ise coşku tavan yaptı. Milli Tabiat Alanı Sorkun Şelalelerine tırmanışla başlayan ikinci gün etkinlikleri akşam düzenlenen konserle devam etti. Popstar Alaturka yarışmasının birincisi Utku Güdü, ardından da ünlü sanatçı Simge Sağın'ın sahne aldığı konseri büyük keyifle izlendi. Utku Güdü’yle üniversitede sınıf arkadaşı olduğunu söyleyen Sağın, Güdü’yü sahneye davet ederek düet yaptı.

 Konser programının son bölümünde büyük alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Simge Sağın'a çiçek takdiminin ardından Gerzelilere seslenerek festival boyunca gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti.

Gecenin sonunda ise Belediye Başkanı Cevat Şensoy’un AK Parti Gerze İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir ile oynadığı oyun havası büyük alkış aldı. Bu sırada festival analına gelen gelinle damat ve yakınları da müzik eşliğinde oynayarak, geceye renk kattı.

 

Editör: Vitrin Haber