Gerze Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın tükettiği gıdaların hijyen kontrolü için kasap denetimine çıktı.
İlçede kasaplık mesleğini icra eden işyerlerine ziyaretlerde bulunan belediye ekipleri etlerdeki damga, İş yerinin sağlık açısından temizliği ve Yangın Tüpü kontrollerini gerçekleştirdi.Prosedüre uygun olmayan konularda esnafa gerekli işlemleri yapan belediye ekipleriani denetimlerinin devam edeceğini, vatandaş sağlığının herşeyden önce geldiğini belirttiler.

Yapılan denetimler ile ilgili bilgiler veren Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, amaçlarının vatandaşların sağlıklı koşullarda üretilen gıdaları tüketmelerini sağlamak olduğunu söyledi Belovacıklı; “Yaptığımız denetimler neticesinde sağlık koşullarına uymayan işyerlerine cezai müeyyide uygulandı. Ama genel anlamda bölgede bulunan işyerlerinin temizlik ve hijyen koşullarına uydukları da görüldü. Bu da bizi mutlu etti.Bu konularla ilgili bizlere ulaşacak olan vatandaşlarımızın şikayetleri de anında takip edilecek ve gerekli işlemler başlatılacaktır” dedi. 
Editör: Vitrin Haber