Gerze Belediye Başkanlığı tarafından ilçe genelinde çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda vatandaşların daha güzel vakit geçirebilmeleri amacıyla ilçe merkezinde bulunan Zeytinlik Parkı’nda peyzaj çalışmaları başladı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa çalıştığı parkta ilk olarak işlevini yitiren spor aletleri yenilenirken ekipler, çalışmaların devamında ise yürüyüş yollarını modernize ettiler. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların park içerisinde rahatlıkla ulaşımlarını sağlayabilmeleri açısından kilit parke taş ile yolları tamamlarken aynı zamanda bordür taşları ile de saksılıkları belirlediler.

 Aralıksız süren çalışmaların ileriki etabında ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri peyzaj çalışması yürüterek Zeytinlik Parkı’nda örnek bir çalışma ortaya koyacaklar. Çalışmalar hakkında sık sık bilgi alan Belediye Başkanı Cevat Şensoy yaptığı açıklamada; “Yeşil ve mavi bizim vazgeçilmez hususlarımız. Bu doğrultuda da Zeytinlik Parkı’nda çalışmalara başladık. Burada yapacağımız peyzaj çalışmalarıyla birlikte güzel bir görünüme kavuşacağız. Yeşilimizi koruyarak genişleteceğiz” dedi.

Editör: Vitrin Haber