Boyabat Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Bizim Projemiz" etkinlikleri kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Mahalleler Arası Gazoz Kapağı Turnuvası" düzenlendi. 

Boyabat İnönü İlkokulu bahçesinde öğrenciler arasında düzenlenen müsabakalarda her okul bulunduğu mahalleyi temsil etti. Hem yarışıp hem eğlenen öğrenciler unutulmaya yüz tutmuş olan sokak oyununa yeniden hayat vermenin heyecanını yaşadı. 
Oldukça renkli anlara sahne olan müsabakaların sonunda İlkokullarda, Yıldız mahallesini temsil eden Abdurrahman Güneş İlkokulu 1. oldu. Sarıağaççayırı Köyünü temsil eden Sarıağaççayırı İlkokulu 2. olurken, Çamlıca Mahallesini temsil eden Fatih İlkokulu 3. Oldu.
Ortaokullarda Yenimahalle'yi temsil eden Cengiz Topel Ortaokulu 1. olurken, Kumluk Mahallesi adına yarışan Atatürk Ortaokulu 2. oldu. 
Esentepe Mahallesini temsil eden Hamit Tekin Ortaokulu 3. Oldu.

Müsabakaların en güzel tarafı ise belki de Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin katılımı oldu. Bu yönüyle engelleri kaldıran müsabakada en başarılı şekilde yarışarak Çamlıca Mahallesini temsil ederek 4. Oldular.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Organizasyonu yapan Cengiz Topel İlk ve Ortaokulu ekibine, yarışmalara katılım gösteren okullara, öğretmenlere ve doyasıya eğlenen öğrencilere teşekkür etti.

 

Editör: Vitrin Haber