19 Eylül Gaziler Günü ekinlikleri kapsamında Gerze Kaymakamlığı tarafından Gaziler ve Şehit aileleri onuruna bir yemek verildi. 

Kurban Bayramı dolayısıyla gecikmeli olarak düzenlenen yemekte Gazi ve şehit yakınları bir araya geldi. Gerze Otel'de düzenlenen yemeğe; Kaymakam Bülent Bayraktar, Garnizon Komutan Vekili .Jandarma Asb. Kd.Bş.Çvş Hakan Aydemir, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, Gerze Belediye Başkan Vekili İrfan Sağır, İlçe Müftüsü Ali Işık, Gerze Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şevket Terkan, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Kurum Amirleri, Gazilerimiz ve Şehit Aileleri katıldı.
Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna öncülüğünde gerçekleşen yemekten sonra İlçe Müftüsü Ali Işık yemek duası ve şehit olan askerlerimiz için Fatiha okudu.
Daha sonra kısa bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Bülent Bayraktar davete icabet eden tüm misafirlere teşekkür etti. Bayraktar; '' Bu memleketin kurulmasında ve bundan sonraki bekasında hiç kuşkusuz canını ortaya koymuş gazilerimizden yaşayanlara Allah'tan selamet, ölenlere, şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte bu tür olayların tekrar etmemesini Allah'tan niyaz ediyorum. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum'' dedi. 

Editör: Vitrin Haber