Geçen yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale dönüştürülen kahvaltı programına, Gaziler Köyü Gençliği yoğun katılım gösterdi. 

Gaziler köyü sakinlerinden Ramazan Göksu ve Hasan Özcan'ın öncülüğü ve organizatörlüğünde düzenlenen kahvaltı programında, yurt dışı ve İstanbul'da yaşayan gençlerin arasında, birbirleri ile ilk defa tanışan ve görüşen gençlerde vardı. Daha sonra toplu bir şekilde kahvaltı için masada yerlerini alan gençler, geleneksel hale dönüştürülen bu organizenin memnuniyetini dile getirdiler. 

Düzenlenen kahvaltı programına Gaziler Köyü Muhtarı Bayram Göksu da katıldı. Muhtar Bayram Göksu da organizenin güzel bir düşünce olduğunu ve her zaman için bu ve benzeri organizelerin yapılmasını n faydalı olduğunu söylerken madden ve manen her zaman gençlerimizin yanında destekçi olacaklarını, gençlerin bir isteği olursa genç azalarımızdan İsa Göksu'ya bildirmelerini istedi. Organizenin baş aktörleri ve öncüleri Ramazan Göksu ve Hasan Özcan da yaptıkları kısa konuşmalarda, bu kahvaltı programının geleneksel hale artık geldiğini ve devam etmesi içinde her türlü maddi ve manevi gayretlerinin ve mücadelelerinin devam edeceklerinin altını çizdiler. 

Gençlik buluşmasına Gebze'den Gaziler Köyü gençlerinden Doktor Ali Göksu ve Muhammed Ünal'da katılanlar arasındaydı. Gebze'den yola çıkan Doktor Ali Göksu ve Muhammed Ünal, kahvaltı programına katılıp tekrar akşam bir düğün davetine icabet etmek üzere hemen Gebze'ye geri yola çıkmaları takdire şayan bir davranış olarak değerlendirildi. Daha sonra gençler arasında isteyenler, duygu ve düşüncelerini ifade etmek için sırası ile söz aldılar. Ortak istek ve temennileri birlik ve beraberliğin devam etmesi ve bu şekilde yapılan organizelerin sadece şuan birbirimiz ile tanışmaktan daha ziyade neslimizin birbirleri ile tanışma ve kaynaşmasına vesile olacağını ve organizenin başlatılmasında ve yapılmasında gayret sarfeden başta Ramazan Göksu ve Hasan Özcan'a ve diğer emeği geçen tüm herkese çok teşekkür ettiler. Kahvaltı programı daha sonra toplu çekilen resimlerin ardından yine toplu bir şekilde Gaziler Köyünden Veysel Cankor'un oğlu Samet Cankor'un düğününe iştirak edildi.

turkelihaber.com
 
Editör: Vitrin Haber