Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün 171’inci kuruluş yıl dönümü kapsamında Gerze Tapu Müdürlüğü personeli, Gerze Orman İşletme Müdürlüğü işbirliğinde “Hatıra Ormanı” oluşturmak amacıyla fidan dikimi gerçekleştirdi. 

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü organizesinde, Sinop – Samsun Karayolu üzerinde gerçekleşen fidan dikim etkinliğine Gerze Orman İşletme Müdürü Bilal Dinç, Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu ile Tapu ve Orman İşletme Müdürlüklerinin personelleri katıldı. 

Fidanları, toprakla buluşturan ve ilk can suyunu kendi elleriyle veren Gerze Tapu Müdürü Mustafa Efendioğlu, yeşili ve doğayı çok sevdiğini belirterek her görev yaptığı yerde kuruluş yıldönümü kapsamında yapılan etkinlikler çerçevesinde fidan dikimi yaptıklarını söyledi. 

Gerze’de de geleneği bozmayarak fidanları toprakla buluşturduklarını belirten Efendioğlu, “Tapu Müdürlüğü olarak küçük bir “Hatıra Ormanı” oluşturmak istedik. Bu kapsamda Orman İşletme Müdürlüğü ile yaptığımız görüşme sonrasında fidan dikimi için gerekli alanı tahsis ederek organizeyi sağlayan başta Orman İşletme Müdürü Bilal Dinç beye ve kurum personeline teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

gerzeninsesi.com


 
Editör: Vitrin Haber