Olay ilçeye bağlı Güzelkent köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Muhtar Hayri Gürleyen’e ait otomobil gece saatlerinde kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yakılmaya çalışıldı.

Tüp yığınlarının önünde park halinde bulunan aracın sol arka tekerleğinden yükselen alevler yangın alarmını devreye soktu. Çalan alarmı duyarak evlerine hırsız girdiğini düşünen Gürleyen’in komşuları dışarıya baktıklarında araçtan yükselen alevleri gördü. Aracın yakınında bulunan tüplere sıçrama tehlikesi bulunan alevlere vakit kaybetmeden müdahale edilmesi ile olası bir facianın da önüne geçildi. İnsan hayatını hiçe sayan bu saldırının kim ya da kimler tarafından yapıldığının tespiti için gerekli girişimlerde bulunacağını belirten Güzelkent köyü Muhtarı Hayri Gürleyen, bu kişilerin hukuk önünde hesap vermelerini istediğini ifade etti.

Gürleyen; “Şayet otomobilim yansaydı, yakınındaki evimin önünde bulunan tüpler mahalleye facia yaşatacaktı. Gece saatlerinde evinde çalan alarma uyanarak, evlerine hırsız girmeye çalıştığı şüphesiyle jandarmaya olayı bildirmeye gittiklerinde aracın yandığını gören ve bizlere bildiren Hikmet ve Gülsüm Keser’e teşekkür ediyorum. Çok şükür büyük bir facia yaşanmadan olay önlenmiş oldu. Ama bunu yapan o kansızların da adalet önünde cezalandırılması için her şey yapacağım” dedi.
 
Editör: Vitrin Haber