Gerze Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde hasta ve 65 yaş üstü evden çıkamayan vatandaşların ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. 

153 Beyaz Masa’ya düşen talepleri giderme adına harekete geçen Zabıta Müdürlüğü personeli vatandaşların ilaç, ekmek gibi ihtiyaçlarını gideriyor. 

Yürütülen çalışma hakkında bilgi veren Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye olarak Covid-19 salgının ile dört koldan mücadele ettiklerini söyledi. Şensoy; “COVID-19’la mücadele kapsamında dört bir koldan çalışma yürütmekteyiz. İlk olarak tüm hanelere maske dağıtımıyla başladığımız süreçte Sinop Organize Sanayi Bölgesine kadar dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştirdik. Tüm toplu taşıma araçları, okullar, resmi kurumlar olmak üzere her yere ulaşmaya çalıştık. İlçe genelinde dezenfekte kutuları ve tıbbi atık kutuları asarak virüsle mücadele etmeye devam ettik. Aynı zamanda, hastalarımıza ve yaşlılarımıza yardım eli uzatarak ihtiyaçlarını gidermeye gayret gösteriyoruz. 153 Beyaz Masa’yı arayan vatandaşlarımıza Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri anında harekete geçerek ihtiyacını gideriyor. Bu virüsü alınan önlemlere uyarak birlikte yeneceğiz” dedi. 

Editör: Vitrin Haber