Erfelek ilçesinde halk günü toplantısı Kaymakam Murat Mete’nin başkanlığında kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, Kirazlık Köyü muhtar ve azaları, köy imamı ve   vatandaşların katılımı ile Kirazlık Köyünde gerçekleştirildi.

Erfelek Kaymakamı Murat Mete toplantıda yaptığı konuşmada, “Vatandaşların kamu kurumlarını ilgilendiren her türlü sorunlarını birinci elden ve yerinde tespit etmek, sorunları ile yakından ilgilenmek, etkin ve hızlı şekilde çözüm yolları bulmak, kır-kent arasında yaşanan dezavantajları ortadan kaldırmak, vatandaşların içinde yer aldığı sosyal durumların sağlıklı analizlerini yapmak, kamu görevlileri ile vatandaşlar arasında güçlü ve etkili bir iletişim tesis etmek, devletin sıcak ve şefkatli yüzünden bireyleri haberdar etmek ve vatandaşlarımızın kamu kurum ve kuruluşlarımıza güvenlerini artırmak amacıyla tüm kamu kurum  ve kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı bu toplantılar yapılmakta ve yapılmaya da devam edilecek” dedi.

Köyün sorunları ile ilgili köy halkının talep ve şikayetlerini dinleyen Kaymakam Mete,  kurum amirlerinden köylerde yapılan yatırımlar, yapılan çalışmalar ve sorunları hakkında bilgi aldı.
Kaymakam Mete, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileneceklerini ve en kısa sürede çözüm yollarını bulacaklarını söyledi.

Halk Günü Toplantısı ardından Kaymakam Murat Mete, İlçe Jandarma Komutanı J.Asb. Kd. Bçvş. M.Hakan Aşar, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser Yardımcısı Furkan Akgün ve İlçe Müftüsü Mikail Özkan ile birlikte Şehit Rafet Çetin’ in  Kirazlık köyünde yaşayan ailesini ziyaret etti.
Editör: Vitrin Haber