Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Erfelek İlçe Başkanı Vecdi Yeni, İl Genel Meclis Üyeleri Güryay Güzel, Cemil Özen ve Karayolları İşletme Şefi ile birlikte yapımına başlanan Erfelek şehir girişi yolunda incelemelerde bulundu. 

AK Parti Erfelek İlçe Başkanı Vecdi Yeni, yaptığı açıklamada yolun bir an önce yapılarak Erfeleklilerin hizmetine sunulacağını söyledi. Vecdi Yeni; “17 Haziran 2012 tarihinde ilimizi ziyaret eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’a ilçemizle ilgili isteklerimizi iletmiştik. Bunların içersin de Erfelek girişinin karayollarına ait olan Ayancık köprüsünden Erfelek Orman İşletme Şefliği’ne kadar olan 2 kilometrelik bölümün tekrar asfaltlanması da vardı. Sağ olsun bakanımız bu isteğimizi olumlu karşıladı ve 26 Ağustos tarihin de yolun yapımına başlandı. Bununla beraber yeni yapılan Erfelek şehir girişin de de asfaltlama çalışması yapılacak. Sayın bakanımıza ve Sinop Karayolları İşletme şefimize Erfelek halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz.

Biz Erfelek için ne yapılması gerekiyorsa hizmet için varız bundan sonrada hizmetlerimiz devam edecek. Çok yakın bir zaman da Erfelek Emniyet Müdürlüğü’nün hizmet binasının da temelini atacağız” diye konuştu.

Erkan Aksu
Editör: Vitrin Haber