Boyabat Belediyesinin, Erenlik Parkı Seyir Kulesi Projesi kapsamında başlatmış olduğu, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Proje kapsamında Erenlik Parkı'nın yeni bir görünüme kavuşturulacağını ve daha modern bir şekilde Boyabat halkına hizmet vereceğini ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, bölgede yürütülen çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Çakıcı; “Erenlik Tepesi Seyir Kulesi şeklinde tanımlanan projede, peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları tamamlandı. Seyir kulesi ve restoran bölümleri ile ilgili alanlarla ilgili ise çalışmalarını devam etmekte. Sosyal hizmet alanlarını aşamalı olarak her geçen biraz daha büyütüyoruz. Amacımız, Boyabat'ı cazibe merkezi haline getirmek. Bu amaçla hayata geçirmek üzere startını verdiğimiz Erenlik Parkı Seyir Kulesi Projemizle ilgili çalışmalarımızı tamamlayarak en kısa sürede halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

KAREDENİZ’İN EN İHTİŞAMLI SEYİR KULESİNİ İNŞA EDECEĞİZ
Proje kapsamında bölgede 57 metrelik bir seyir kulesi inşa edileceğini kaydeden Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, kulenin Karedeniz Bölgesinin en ihtişamlı seyir kulesi olacağını belirtti.

Çakıcı; "Vatandaşlarımızdan gelen talepler ve zamanla yaşanan sorunlar üzerine belediye tarafından yenilenme çalışmalarına başlanan Erenlik Parkı'nda bulunan saat kulesi yıkılarak yerine seyir kulesinin yapılacak. Seyir kulesi ile ilgili olarak proje çalışmaları bitti. Şuanda 57 metre yüksekliğinde Karadeniz Bölgesinin en ihtişamlı kulesinin Boyabat'ta yükselmesi için start verildi. Ekiplerimiz, Erenlik Parkı için yeni oturma ve dinlenme alanları, çocuk oyun grubu, yürüyüş alanları, havuz, çimlendirme, çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarını tamamladı. Seyir kulesi ve restoaranın tamamlanmasıyla birlikte ise Boyabatlıların gönül rahatlığıyla dinlenebileceği Erenlik Parkı'mız, eskiye oranla daha kullanışlı bir hale getirilecek" diye konuştu. 
Editör: Vitrin Haber