Bedensel engelli Sabri Küçük’e katıldığı televizyon programında akülü araba hayalini gerçekleştireceği sözünü veren Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, sözünü tuttu.

Lisede öğrenim gören engelli öğrenci Sabri Küçük’ün okula gidip gelişlerinde derslerinin aksamaması için akülü araba sözünü yerine getirinceye kadar Belediye zabıta aracını tahsis ettiğini belirten Başkan Yüksek, şimdi verdiği sözü yerine getirdiğini ifade etti.

Başkan Yüksek, “Bugün burada bir arabanın bağışını yapmanın çok ötesinde, engelli gençlerimizin, vatandaşlarımızın yanında olması gerektiğini de anlatmaya çalışıyoruz. Dikmen Belediye Başkanı olarak bu konuda büyük hassasiyet gösteriyorum. Bir arabayı alıp engellilerin hizmetine sunmak büyük bir yük değil, ama öğrencilerimiz için büyük bir sorunun çözümüdür. Bundan sonra engelli öğrencilerimizin hayatını kolaylaştırmak için daha çok zaman ve kaynak ayıracağız” dedi.
 
Başkan Yüksek, engelli olmanın bir kusur gibi algılanmaması gerektiğini, herkesin bir gün engelli olabileceğini, bu nedenle bu konuda iyileştirici adımlar atılması gerektiğini sözlerine ekledi.
Editör: Vitrin Haber