Türkeli Kaymakamlığı tarafından, Türkeli Kaymakamı Murat Zadeleroğlu başkanlığında, 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. dönem sonu değerlendirme ve 2. dönem planlama toplantısı gerçekleşti.

İlçe öğretmenevi salonunda gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Olgun Şensoy, Şube Müdürü Muhammet Özcan ve tüm okul yöneticileri katıldı.
Toplantıda 1. dönemin değerlendirilmesi yapıldı, 1. dönemde görülen eksikler ve eksikliklerin giderilmesi için alınması gereken önlemler konuşuldu. 1. Dönemde yapılan başarılı çalışmalar, öğrencilerin başarı oranlarının arttırılması için yapılan çalışmaların daha da arttırılarak devam etmesi gerektiği belirtildi. 2. Dönemde başarı oranlarının yükseltilmesi konusunda ve öğrencilerin güvenli ortamda okullara ulaşımının ve okul güvenliğinin sağlanması konusunda çok daha titiz davranılması gerektiği belirtildi. Bu konuda eğitimde görevli olan her neferin üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerektiği ifade edildi. Kaymakam Zadeleroğlu'nun 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2. döneminin hayırlı olması temennisiyle toplantıya son verildi.
Editör: Vitrin Haber