Eski Sinop Milletvekili Özer Gürbüz, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Daire Başkanı Hüseyin Aşçı, Düzkaraağaç Köyü Muhtarı Hasan Sakacı, Bem Birsen 1 Nolu şube Başkanı Bayram Elik, Boy-Der Başkanı Süleyman Aşçı, Mamak MHP ilçe Başkan Yrd Bayram Yıldırım ve arkadaşları, Gökvadider Başkanı Abdi Bodur, Avukat Selçuk Aşçı, Mühendis Gültekin Çinçin, İş Adamı Seyfettin Yaşar, İş Adamı Şakir Musluoğlu ve çevre köylerden gelen hemşehirliler genel kurula katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Genel Kurul DÜZ-DER Başkanı Sadık Sakabaş'ın açılış konuşmasıyla devam etti. Konuşmasına protokolu, Divan heyetini, üyelerini ve çevre köylerden gelen misafirlerini selamlayarak başlayan Sakabaş, derneğin daha iyi yerlere gelebilmesi için kendilerine ve üyelerine düşen görevlerden bahsetti. Konuşmasını bizzat kurula katılarak, telgraf çekerek ve çelenk göndererek destekte bulunan herkese teşekkür ederek tamamladı.

Özer Gürbüz ve Süleyman Aşçı'da birlik beraberliğin önemini anlatan, birlikten güç doğacağını ifade eden konuşmalarıyla kurula renk katmışlardır.

Yönetim ve Denetim Kurulunun seçimi ile devam eden Genel Kurul; Boyabat davul zurna ekibinin gösterileri ile çeşitli ikram ve hediyelerle son bulmuştur. 

Editör: Vitrin Haber