Durağan İlçesinin yıllar önce yapılan Kanalizasyonu ve İçme Suyu Şebeke Hattı yenileme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Çalışmalara hız kesmeden devam eden belediye ekipleri, kanalizasyon, yağmur suyu kanalı, parsel bağlantısı, arıtma tesisi ve içme suyu ishale ve şebeke hattı inşaat çalışmaları tamamlanmasıyla birlikte üst yapı çalışmalarına başladı.

Devam eden alt yapı çalışmaları kapsamında içme suyu ishale ve şebeke hattı ile birlikte yaklaşık 20 Milyon liralık projeyi hayata geçirmiş olacaklarını belirten Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte üst yapı çalışmalarına da ağırlık vereceklerini ifade etti. Kılıçaslan; “46 bin 500 Bin metrelik kanalizasyon hattı, 6 bin 500 Metrelik Yağmur suyu kanalı, 750 Metre küplük Günlük Arıtma kapasitesine sahip arıtma tesisi ve 3 bin adet parsel bağlantısı olan bu devasa projenin maliyeti 17 Milyon 541 Bin Türk lirasıdır. İçme Suyu İshale ve Şebeke Hattı ile birlikte Yaklaşık 20 Milyonluk projeyi hayata geçirmiş olacağız.

Hemşerilerimizden biraz daha sabır istiyoruz. Yol ve Kaldırım çalışmalarını tamamlayıp Durağan’ın Altyapı ve Üstyapı sorununu ortadan kaldıracağız. Biz hizmet için, bir duada yer almak için çalışıyoruz” dedi. 
Editör: Vitrin Haber