Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Durağan ilçesinde yapılacak olan 2+1 ve 3+1 planda 177 konut ve 1ticaret merkezinin proje çalışmaları tamamlanarak ihalesininin 22 Eylül 2021 tarihinde saat:14:30’da yapılacağı belirtildi.

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan TOKİ tarafından yapılacak olan konutların yöresel mimari anlayışı ile mahalle ve komşuluk kültürüne uygun olarak yapılacağını söyledi.

177 KONUT VE 1 TİCARET MERKEZİ OLACAK
Durağan için yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Kılıçaslan; “ TOKİ tarafından ilçemizde yapılacak olan 177 Konut ve 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ihalesi 22 Eylül 2021 tarihinde saat:14:30 da gerçekleştirilecek. Konutlar 2+1 ve 3+1 olacak şekilde inşa edilecek ve  yöresel mimari anlayışı ve komşuluk kültürüne uygun olarak yapılacak. 

Kılıçaslan; Konutlarımızı Durağan'a kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, Ak Parti İlçe teşkilatına ve emeği geçen herkese teşekkür ederek konutların ilçeye hayırlı olmasını diledi.