Durağan halkına en iyi hizmeti verebilmek amacıyla araç parkını güçlendirmeye devam ettiklerini söyleyen Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, bu kapsamda 2016 model 13 bin Litre su taşıma kapasiteli tam donanımlı arazözü bünyelerine kazandırdıklarını belirtti.

 Kılıçaslan; “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ile yapılan proje kapsamında Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünce satın alınarak Belediyeye hibe edilen 2016 model 13 bin Litre su taşıma kapasiteli tam donanımlı arazözü teslim alarak araç filomuza ekledik. Yeni aracımız cadde ve sokakları yıkama işlerinin yanı sıra ağaç sulama, yangınlara müdahale etmek gibi birçok işlerimizde kullanılacak. Hizmet kalitemizi artırmak için önemli adımlar attık, atmaya devam ediyoruz. Tam donanımlı Arazöz’ün ilçemize kazandırılmasına vesile olan Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Milletvekilimiz Sayın Nazım Maviş’e, ilçemizin gururu AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı ve Başbakanımızın sunucusu yüreği güzel insan kadim dostum Sayın Muhammet Alpaslan kardeşime ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü Sayın Muhammet Ecel’e ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyorum.
Bizim mücadelemiz millete hizmet ve iyilikte yarışma mücadelesidir. Daha güzel, daha temiz, daha yeşil bir Durağan için el ele gönül gönüle” dedi.
Editör: Vitrin Haber