Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Durağan ilçe teşkilatı TBMM’yi ziyaret etti. Mecliste Milletvekili Mehmet Ersoy ile bir araya gelen ilçe teşkilatı, Başbakan Erdoğan’ın grup toplantısına katıldı. 

AK Parti Durağan İlçe Teşkilatı, Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve bir grup Partili TBMM'yi  ziyaret etti.

İlk olarak AK Parti grup toplantısına katılan Durağan ilçe teşkilatı burada AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinledi. Daha sonra TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı  AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy'u makamında ziyaret eden partililer, Ersoy ile uzun süre sohbet etti.

KİT Komisyon odasında gerçekleşen ziyarette Durağan için yapılması istenenler, eksikler ve gereken projeler hakkında değerlendirmelerde  bulunuldu. Durağan halkı içinde müjde veren Ersoy, Gençlik ve Spor Bakanlığınca Durağan ve Ayancık ilçelerine 2014 yılında gençlerin her türlü eğitim, kültür ve spor etkinliklerini gerçekleştirebileceği bir gençlik merkezi yapılmasının kabul edildiğini, bununla ilgili proje ve arsa tespit çalışmaları başladığını söyledi. Durağan Devlet Hastanesinin kaldığı yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve bu haberlere itimat edilmemesi gerektiğini dile getiren Ersoy; “Durağan Devlet Hastanesinin ihalesi yapılmıştır ve kısa süre içinde geri adım atmaksızın temeli atılacaktır" dedi.
Ziyarette Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ilçede yapımı devam eden, Durağan ikinci Kapalı spor salonu, Durağan - Dikmen yolu, Durağan - Alaçam yolu, Durağan - Saraydüzü yolu,Durağan Devlet Hastanesi, Durağan İmamhatip Lisesi, Durağan Hükümet Konağı hakkında Milletvekili Mehmet Ersoy'a kısa brifing verdi. 

Editör: Vitrin Haber