Gerze İlçesi Sarımsak Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği, 20 Ağustos 2012 tarihinde düzenlemek istediği “Güreş ve Bayram Şenliği” programı ile ilgili Gerze Kaymakamı Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti.

Sarımsak Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği tarafından 20 Ağustos 2012 tarihinde ilk defa düzenlenecek etkinlik ile ilgili olarak Gerze Kaymakamı Kubilay’ı ziyaret ederek kendisini etkinliğe davet eden, Köy Muhtarı Kadir Dangır, Dernek Başkanı Hüseyin Gökgöz, Dernek Üyeleri  Fatih Uysal ve  Ahmet Uysal etkinlik ile ilgili bilgi verdi.

Görüşmede, derneğinin 15 yıldan bu yana İstanbul’da keşkek, güreş ve kır gezisi adı altında çeşitli etkinlikler yaptığını belirten Başkan Gökgöz, “Bu yıl ilk defa köyümüzde böyle bir etkinlik yapacağız” diyerek etkinliğin yapılmasına katkısı olan herkese teşekkür etti.

Dernek Başkanı Hüseyin Gökgöz, “Gurbetten sılaya 60 yıllık hasret sona eriyor” diyerek, dedeler nineler, torunlarıyla, damat ve gelinleriyle Ramazan Bayramının 2. günü 20 Ağustos 2012 tarihinde Sarımsak köyünde yapılacak olan “güreş ve bayram şenliği”nde ki büyük buluşmaya herkesi davet etti.

Editör: Vitrin Haber