CHP Gerze Gençlik Kolları, ilçe merkezi liman içi mevkiinde stant açarak üye çalışmaları gerçekleştirdi. Açılan standı ziyaret eden vatandaşlara parti çalışmaları hakkında bilgi veren CHP’li gençler, vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıttı.

CHP’nin genç üye sayısını arttırmayı hedefleyen CHP’liler, gençlere partiye katılmaları yönünde çağrıda bulunurken, vatandaşların istek ve önerilerini dinleyip partiye gönüllü üye olmak isteyen vatandaşların işlemlerini gerçekleştiriyor.

Gerze CHP İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Gençlik Kolları Sorumlusu Birol Sazak, Gençlik Kollarının Gerzeli gençlere yönelik çok verimli bir stant çalışması yaptığını belirterek gençlere Türkiye'nin kaderini belirleyeceklerini söyledi. 

Sazak, “Gençler,  Türkiye'nin geleceğini siz çizeceksiniz. O nedenle bilinçli olmak, ülkenin sorunlarına kilitlenmek, sorunları çözmek için çaba harcamak, demokratik yollarla bunun önünü, kulvarını açmak sizin elinizde. O nedenle tarihin size yüklediği ağır bir sorumluluk var. Bu sorumluluğun farkında olmanız lazım. Yaklaşık 7 buçuk milyon genç ilk kez sandığa gidip oy kullanacak. Türkiye'nin kaderini siz belirleyeceksiniz" diye konuştu. CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer Gerzeli Gençlere Seslendi CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanı Serdar Dinçer ise,  “Türkiye'nin büyük sorunlar yaşadığını biliyoruz. Her birimizin görevi sorunlarla mücadele etmek. Hem kendimize hem de bizden sonra gelen kuşaklara daha iyi bir Türkiye'yi teslim etmek demek. Bu görev hepimiz için vazgeçilmez, kutsal bir görev. Bize hayal kurmayı bile fazla görüyorlar. Bizim bir hedefimiz var. Çağdaş uygarlığı yakalamak" ifadelerini kullandı.


 

Editör: Vitrin Haber