Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ardından 10 meslek grubundan meclise seçilen üyeler ilk meclis toplantısını yönetim ve disiplin kurullarını belirledi. Toplantıda Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına Orhan Çakır seçilirken Meclis Başkanlığı görevine ise Erdal Sarı getirildi. 

KAZANAN ODAMIZ OLACAKTIR
BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çakır, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Çakır; “Seçimler birlik ve beraberlik içinde hiçbir sorun olmadan gerçekleşti. Odamızda bütün arkadaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına inanıyorum. Bizleri bu göreve getiren meclis üyelerimizin güvenlerine layık olmaya çalışacağız. Kazanan odamız olacaktır" dedi.

Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdal Sarı ise; ”Yenilikçi grup olarak kısa bir süre önce arkadaşlarımızla göreve talip olduk, tüm arkadaşlarımızla özveri ile bir şekilde çalıştık. Bundan böyle Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası olarak hedefimiz odamızı başarıya götürmektir" diye konuştu.

Orhan Çakır başkanlığında oluşan yönetim kurulu üyeliklerine: Osman Maviş, Nazif Koltukçu, Bekir Eren, Osman Onur Küçükbaş, Kadir Çok ve Süleyman Ulusoy seçildi.
 
Editör: Vitrin Haber