Gerze’ de bir buçuk yıl önce göreve başlayan Boydak, görev yaptığı yerler içerisinde kendisinde en çok iz bırakan yerin Gerze olduğunu söyledi. 

Doğa aşığı ve sporsever bir kişiliğe sahip olan sosyal yaşamı ile örnek oluşturan Boydak; dalış, atıcılık, binicilik, bisiklet ve golf gibi birçok spor dalıyla ilgilendiğini Gerze’nin de doğa sporlarına çok uygun bir yer olduğunu söyledi. Her hafta sonu Gerze’nin yakın köylerine ailecek bisiklet turu gerçekleştirdiklerini bir keresinde yolunu kaybeden bir çobana dahi yol tarif edecek kadar yakın köyleri ezberlediğini ifade etti. 

Yeşili ve Mavisi ile Gerze’ye hayran kaldığını dile getiren Boydak, “Türkiye’nin en kuzeyinde, en güneyinde, en soğuk ve en sıcak yerlerinde görev yaptım. Yeşil ile mavinin birbirine bu kadar yakıştığı başka bir memleket görmedim. Gerze’den ayrılacak olmam beni biraz üzse de sağlık sebeplerim dolayısıyla ayrılmak zorundayım. Son bir yıldır ışın tedavisi görüyorum bu sebeple haftada üç gün Samsun’a giderek tedavi görmek zorundayım. İş yoğunluğu sebebiyle haftanın iki günü gidebiliyorum. Sinop ‘ta bu tedaviyi görmem mümkün değil. Kendi isteğimle görev yeri değişikliği talebinde bulundum. Yeni görev yeri olarak Şanlıurfa Harran Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlık Müdürlüğüne atandım. 8 Ağustos tarihinde Gerze’den ayırılarak yeni görev yerime gideceğim. Görev yaptığım süre boyunca destek ve yardımlarını esirgemeyen başta Kaymakamımız Sayın Murat Güven,  Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı, Emniyet Müdürümüz Erol Ulaş, Jandarma Komutanı Nevzat Oğuz’a ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca çalışmalarımızda bize destek vererek yormayan Gerze esnafına da teşekkürlerimi sunuyorum”  dedi.
gerzeninsesi.com
Editör: Vitrin Haber