Boyabat Belediyesi tarafından ilçede temizlik seferberliği başlatıldı. Bu kapsamda harekete geçen belediye temizlik işleri müdürlüğü ekipleri şehir merkezinin dört yanında temizlik çalışmalarına başladı. 

Son olarak ilçe merkezi çamlıca mahallesinde temizlik çalışması gerçekleştiren belediye ekipleri ayrıca çocuk parklarında da ot biçme işlemi gerçekleştirdi. 
Kalabalık bir ekiple yürütülen temizlik ve bakım çalışmaları mahalle sakinlerinden olumlu not aldı.
Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada mahallelerde, yaşam alanları ile vatandaşların sık bulunduğu mevkilerde temizlik ve bakım çalışmalarının kesintisiz şekilde sürdürüleceği belirtildi.

ÇAĞDAŞ BİR KENTİN OLMAZSA OLMAZI TEMİZLİKTİR
Çağdaş bir kentin olmazsa olmazının temizlik olduğunu belirten Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, bu kapsamda ilçede başlatılan temizlik seferberliğinin devam edeceğini söyledi.

Çakıcı; “Çağdaş bir kent yaşamı, temiz bir çevre ile mümkün olur  ilkesi doğrultusunda, kentin çevre temizliği konusunda etkin, hızlı ve Boyabat halkına yaraşır hizmetler yürütmekteyiz. Çevre temizliği ve bakımında, modern sistemler ve son teknoloji ürünü araç ve gereçleri kullanarak, halkımızın memnuniyetinin en üst düzeye çıkartılması için var gücümüzle çalışmaktayız. Yapmış olduğumuz çalışmalar ile daha temiz, daha güzel ve yaşanılabilir bir Boyabat oluşturma gayreti içerisindeyiz" dedi. 

Editör: Vitrin Haber