Boyabat Gençlik Merkezinden "Kutlu Doğum Haftası" Etkinlikleri Boyabat Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından "Kutlu Doğum Haftası" münasebetiyle etkinlikler düzenlendi.  Düzenlenen etkinliklerle ilgili yapılan açıklamada; "Gençlik Merkezi olarak Kutlu doğum haftası münasebetiyle bir dizi etkinliklerde bulunduk, Merkezimizdeki gençlerden başlayarak, çalışan, eğitimine devam eden gençlerimize "kutlu doğum" ziyaretinde  bulunduk. Peygamberimizin bizim için ne ifade ettiği üzerine sohbet ettik. Ardından özel ve güzel evlatlarımızla beraber olduk. 

Yatsı namazı çıkışı cemaate ikramda bulunup, kutlu doğumun kutlu sabahında, oğullar ve babaları sabah namazında buluşturduk. Hz Muhammed (asm): Güvenilirdi, adildi, cesurdu, merhametliydi, güzel ahlaklıydı, doğru sözlüydü, affediciydi, mütevaziydi, hoşgörülüydü, yardımseverdi, kusurları örterdi, yalanı sevmezdi, kral değildi, kuru ekmek yiyen kureyşli bir kadının oğluydu.  Bu sıfatlarla bezenmek için sözleştik. 

Vilâdetin kutlu olsun Efendim Yine gel. Hamit Tekin Okul müdürü Fatih Tataşoglu, Müdür Yrd. Şenol Yarar, İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü, Hamit Dündar, Yrd. Cihan Aygül ve Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Müdürü Numan Karamustafaoğlu'na faaliyetlerimize sağladıkları katkılardan  dolayı teşekkür ederiz" ifadelerinde bulunuldu.


 

Editör: Vitrin Haber