Adem Özdemir ve Ahmet Baş'ın ortak olarak hizmete açtığı "Cadde Restoranının açılış törenine Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Boyabat Kaymakamı Bilal Bozdemir, Garnizon Komutanı Caner Mutlu, Belediye Başkanı Mehmet Ermiş, diğer protokol mensupları, Siyasi Parti ve çeşitli sivil toplum örgütleri temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurban kesimi ile başlayan tören Vali Dr. Ahmet Cengiz'in kısa bir açılış konuşması ile devam etti. Kurdelenin kesilmesinin ardından tüm katılımcılara işletme sahipleri tarafından yemek ikram edildi.

Açılış töreninde hazır bulunan KOSGEB Müdürü Gürsel Kızılaslan ve Boyabat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Mutlu Boyabat-Durağan yolu üzerindeki söz konusu işyerinin KOSGEB desteğinden yararlandığını söylediler. KOSGEB Müdürü Kızılaslan Sinop genelinde bu yıl 75 işyerine destek sağladıklarını ve açılışı yapılan bu restoranın da bu desteklerden yararlanan işletmelerden biri olduğunu belirtti ve yeni işyeri açacak olan girişimcilerin bir proje hazırlayarak KOSGEB Müdürlüğüne başvuruda bulunmaları gerektiğini söyledi.

KOSGEB'e başvuruda bulunan girişimciler, eğer projeleri kabul edilirse bu destekten yararlanabiliyor.

Editör: Vitrin Haber