“Sağlık için hepimiz için”mottosu ile 81 il genelinde eş zamanlı olarak devam eden koronavirüs denetimleri kapsamında Boyabat ilçesinde denetim gerçekleştirildi. 

Covid-19 tedbirleri kapsamında Boyabat’ta maske, mesafe ve hijyen kuralları denetlendi. Denetimlere Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve protokol üyeleri katıldı.

Orta Çarşıda bulunan esnaflar, polis kontrol noktaları ve şehir içi toplu taşıma araçlarının denetimi  gerçekleştirilirken Kaymakam Mehmet Nuri Çetin maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda kurallara uyulması yönünde hatırlatmada bulunarak kurallara uyanlara da teşekkürlerini iletti. 

Denetimler devam ederken açıklamada bulunan Boyabat Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, “Sağlık için hepimiz için” mottosu ile yaşamın tüm alanlarını kapsayacak şekilde genel denetimlerde görevli ekipler tarafından koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde  temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm işkolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbir ve kurallara uyulması gerektiğini söyledi.

Editör: Vitrin Haber