Boyabat Belediyesi tarafından, yerel yönetimlerle vatandaşların arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek amacıyla 'Alo 153 Çözüm Merkezi ' çağrı merkezi kuruldu.

Boyabat Belediyesi tarafından vatandaşların Belediye hizmetleri ile ilgili iş ve işlemlerinde meydana gelebilecek sorunların çözümüne yönelik olarak kurulan Beyaz Masa birimi düzenlenen açlış töreni ile hizmete girdi. TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Boyabat İlçe Kaymakam Bilal Bozdemir, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Boyabat AK Parti İlçe Başkanı Hasan Tosunoğlu, Belediye personeli, kamu kurum kuruluşların temsilcileri ve vatandaşların  katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreninde bir konuşma yapan Boyabat Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Yeğin,"Cumartesi ve pazar günleri de dahil günün 24 saatinde hizmet verecek olan Beyaz Masa’da vatandaşlardan ve Gurbette yaşayan hemşehrilerimizden gelecek şikayetler veya bilgilendirmeye yönelik istekler tespit edilecek, sonuç alındıktan sonra yine kendisine dönülerek cevap verilecek" dedi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşana Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı seçim kampanyasında verdiği 40 yaş 40 proje sözünün arkasında durduğunu ve daha bir çok projenin ilçede hayat geçirileceğini söyledi. Çakıcı; “Rabbimden diğer projelerimizin de siz sayın büyüklerimizin desteği ile gerçekleşmesini arzu ediyoruz” dedi. Kesilen kurdelenin bir parçasını Milletvekili Ersoy’a teslim eden Çakıcı;  “Yapılan her açılışın ardından kesilen kurdelenin bir parçası bende, bir parçası da sizde kalacak. İnşallah kısa süre içinde 40 adet kurdele parçasını ikimiz de biriktirmiş oluruz" şeklinde konuştu.

 Yapılan açılışın ardından program katılımcılara sunulan ikramlarla son buldu.







Editör: Vitrin Haber