Gençlik ve Spor Bakanlığının sabah namazı buluşmaları etkinliği kapsamında Boyabat Gençlik Merkezi Ankara'ya ziyarette bulundu. Liseli 45 kız öğrencisinin katıldığı günü birlik gezide, camiler, türbeler ve özel bir kolej ziyaret edildi.
 
27 Ekim 2017 Cuma günü saat 00.30'da Boyabat'tan hareket eden otobüs ile Ankara'ya giden Boyabat Gençlik Merkezi kafilesi,  sabah namazını Hacı Bayram-ı Veli Camiinde kıldı.
 
Sabah namazının ardından Kocatepe Camiini ziyaret eden gençler, Taceddin Dergahı'nı da ziyaret ederek dua ettiler.  Beştepe Millet Camiini ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler cami ziyaretlerinin ardından özel bir koleji ziyaret etti. Öğrencilerin farklı eğitim materyallerini görmeleri ve kolejde nasıl bir uygulama yapıldığına tanıklık etmeleri için yapılan ziyaret sonrası dönüş için yola çıkıldı.
 
Boyabat'a dönüşte Kastamonu'da mola veren gençler, Şeyh Şaban-ı Veli Türbesini ve Camiini ziyaret etti. Ziyaretin ardından Boyabat Gençlik Merkezi üyeleri saat 22.00 sıralarında Boyabat'a döndü.

boyabatsesi.com

 
Editör: Vitrin Haber