Boyabat belediyesi ilçe genelinde başlattığı çalışma ile çocuk parklarını yeniliyor.

Yeni yıl ile birlikte parklara yönelik yenileme çalışmalarına hız veren Boyabat Belediyesi, yapmış olduğu yeni parklarla vatandaşların, oyun üniteleriyle de çocukların yüzünü güldürüyor.

İlçe genelinde ki parklarda yenileme çalışmaları devam ederken, 10 parka yeni oyuncaklar yerleştirildi. Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, çocuklardan gelen oyun alanı taleplerini de yanıtsız bırakmadı. Çocukların güvenli bir şekilde oyun oynarken fiziksel gelişimlerine de yardımcı olacak şekilde tasarlanan oyun gruplarının, minikler kadar ailelerini de sevindirdiğini ifade eden Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, “Belediye olarak, çocuklarımızın daha sağlıklı ve modern ortamlarda keyifle vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla oyun parklarını tek tek elden geçiriyoruz. Zamanla yıpranan ve bozulan çocuk oyun guruplarının yerine kaydırak, tahterevalli ve salıncak gibi rengarenk oyuncaklar monte ediyoruz. Son bir ayda gerçekleşen çalışmalar kapsamında; Yenimahalle, Esentepe, Zincirlikuyu, Gökdere, Camikebir Mahallesinde olmak üzere, toplam 10 parka yeni oyun gurupları yerleştirdik” dedi.

“HER ŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN”
Geleceğin teminatı olan çocukların her şeyin en iyisine layık olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, aileleriyle birlikte hoş vakit geçirebilecekleri parklarımızı, öncelik sırasına göre tek tek yeniliyoruz. Çocuklarımıza yakışan, modern ve sağlıklı ortamlar yaratmak, onların yaşam kalitesini yükseltmek, onlara en güzel hizmetleri sunmak, her şey çocuklarımız için, onlar için engel tanımadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Editör: Vitrin Haber