Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, önümüzdeki dönemde Boyabat’ta yapılması planlanan projelerle ilgili bilgiler verdi. Belediye olarak son zamanlarda birçok yeni projeyi hayata geçirdiklerini ve sosyal belediyecilik alanında da büyük hizmetler sunduklarını belirten Başkan Çakıcı son olarak, 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi ve Meydan Projesiyle büyük ses getirdiklerini ifade etti. 

BOYABAT YENİ DÖNEMDE 5 BÜYÜK PROJEYLE TANIŞACAK
Boyabat’ın bundan sonraki süreçte de birçok proje ile buluşacağının altını çizen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, bu hizmetlerin gerçekleşmesiyle birlikte Boyabat'ın bölgede en önemli ve parmakla gösterilen ilçelerden biri haline geleceğini söyledi.
Çakıcı; “İlçemiz yeni dönemde Erenlik Parkı Seyir Gözlem Merkezi, Mevlana Çocukistan Parkı, Mezarlıklar Müdürlüğü, Kasaplar Çarşısı restorasyonu, Yüzme Havuzu Spor Kompleksi gibi yeni hizmetlere kavuşacak. Tüm bu projeler için uzun süredir ciddi bir çalışma içerisinde olduk. Yeni hayata geçirilecek projelerle Boyabat, parmakla gösterilecek bir konuma gelecek. Boyabat'ta son zamanlarda Belediyecilik anlamında şehre değer katacak hizmetlerin hayata geçirildiğini söyledi. Başkanımız Çakıcı şimdi nasip olursa yeni hizmetler için Bismillah dedik. Boyabat'ımız için önemli gördüğümüz projelerimizi bir bir uygulayacağız. Parmak ısıttıracak bu projelerin tamamlanmasıyla birlikte Boyabat, bölgenin en önemli şehirlerinden biri olacaktır" dedi. 

 
Editör: Vitrin Haber