Boyabat Ülkü Ocakları Boyabat 75. Yıl Devlet Hastanesinde yatan hastalara ve sağlık personeline hazır şişe suyu ikramında bulundu. Ayrıca Ülkü Ocakları tarafından Boyabat'ın COVİD 19 sürecinden en çok etkilenen köylerinden olan Sarıağaççayı ve Yeşilyurt köylerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere hazırlanan yardım kolileri ilgililere teslim edildi. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Boyabat Ülkü Ocağı Başkanı Kerim Yener, tüm güçleri ve imkanları ile bu zorlu süreçte sahada olduklarını söyledi. Başkan Yener: "Devletine ve milletine hizmet etmeyi bir ömür boyu kendine şiar edinmiş ülkücüler olarak içinden geçtiğimiz zorlu süreçte tüm gücümüz ve imkanlarımızla sahadayız. Boyabat Ülkü Ocağı yönetimi olarak Boyabat’ımızın sıkıntılarını tespit ediyor ve olunması gerekli yerde oluyoruz. Boyabat Haber Gazetesinde yer alan mağdur ve ihtiyaç sahibi vatandaşımızın evine gidilerek yerinde gerekli tespitler yapılmış kaymakamlık ile iletişime geçilmiş kaymakamlığa vatandaşımızın durumu iletilmiştir. Kaymakamlıkla sağladığımız iletişim sonrası kendi imkanlarımızla vatandaşımıza erzak ve nakdi yardım yapılmıştır.

Bundan sonraki süreçte de bu konunun takipçisi olacağız. Yine daha önceki programlarımızda sağlık çalışanlarının yanında olacağımızı beyan etmiştik. Sağlık çalışanlarımızla yaptığımız görüşmelerde hastanenin içme suyu ihtiyacı olduğu en fazla tüketimin içme suyu olduğu tarafımıza iletilmiştir. Sağlık çalışanlarının ve hastanede yatan vatandaşlarımızın ihtiyacını karşılamak için bardak sular hastane müdürümüze teslim edilmiştir. Yine ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir düsturu ile ihtiyaç sahiplerinin tespit edilerek yaptığımız erzak yardımlarımızı karantina  köylerini de içine alarak tüm ilçe genelinde devam ettiriyoruz. Boyabat Ülkü Ocağı olarak yaptığımız faaliyetlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Boyabat Ülkü Ocağı her daim sahada, devletin ve milletin yanında durmaya devam edecektir" dedi. 

Editör: Vitrin Haber