MHP Boyabat ilçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan, Ankara’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretler kapsamında önceki dönem MHP MYK üyesi Yakup Özkılıç, ANSİDEF Sinop Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hasan Aktaş, BOYDER Genel Başkanı Bayram Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri Cevdet Bahcacı, Mehmet Ali Demiroğlu, Adnan Çıkrıkcıoğlu, Erol Gümüş, BOYDER Genel Başkan Yardımcısı Metin Çağlar ile bir araya gelen MHP Boyabat ilçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan Boyabat ve Sinoplu derneklerle ilgili görüşmelerde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan MHP Boyabat ilçe Başkanı Mehmet Fevzi Erdoğan, ziyaretlerde yapılan görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini söyledi. Erdoğan; “Bugün Ankara’da ilçemiz adına oldukça verimli görüşmeler yapma fırsatı bulduk. Bu tür görüşmelerimize en yakın zamanda tekrar Boyabat MHP ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Ankara'da ve İstanbul'da derneklerimizle bir istişare toplantısı düzenleyeceğiz inşallah.

Şunu hiç bir zaman unutmayalım ki, bütün davalar samimi insanların omuzları üstünde yükselir. İçimizde ve dışımızda, bize yakın veya bize uzak, her kese sevgi ve saygıyla yaklaşarak Boyabat'ta MHP'nin siyasi dinamiğini harekete geçirmeliyiz. Ayrıca ziyaretlerimizde şahsıma gösterilen misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Birlik ve beraberlikleri daim olsun” dedi.

Editör: Vitrin Haber