Beyaz Menekşeler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte, öğrenciler tarafından halk oyunları gösterileri sunuldu, şarkılar söylenerek, şiirler okundu. 

Okulda görevli psikiyatri öğretmeni Gülser Atıkara Çırak, etkinlikte yaptığı konuşmada, toplumun ayrılmaz bir parçası olan engelli bireylerin umutlu ve geleceğe güvenle bakabilmesinin çok önemli olduğunu söyledi. 
Engelli bireyleri sadece bir hafta değil, her zaman hatırlamanın önemine işaret eden Çırak, "Engelli olmak kimsenin tercihi değil. Toplum olarak tüm insanları olduğu gibi kabullenmek insan olma felsefemizin gereğidir. Engelli bireyleri üreten ve kendine yeten bireyler haline getirebilmek temel amacımız olmalıdır. Unutulmamalıdır ki sevginin, inancın ve sabrın olduğu her yerde tüm engeller aşılarak emsalsiz başarılar elde edilecektir." diye konuştu. 

Programa, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Editör: Vitrin Haber