Etkinlikler kapsamında Şehit Ersoy Gürsu Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmeni Şebnem İnan rehberliğinde 55 öğrenci tarafından yapılan 135 eserin bulunduğu resim sergisi Boyabat 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde açıldı.

Etkinlikte tarih öğretmeni Ayşegül Kara tarafından da "Geçmişten Bugüne Orta Çarşı ve Boyabat Kalesi" adlı projelerinin sunumu da yapıldı.
Kaymakam Fatih Aksoy, okul ve kurum müdürleri ile bir araya gelerek "Bizim Projemiz" adıyla proje etkinliği çağrısında bulunduklarını söyledi.
Çağrılarının ardından yaklaşık 150 projenin sunulduğunu anlatan Aksoy, "Okul ve kurum müdürlerimizle projeleri değerlendirip 133 projemiz kabul edilip uygulamaya değer görüldü. Bugüne kadar yüzde 85'i uygulandı. Geri kalan projeler de önümüzdeki aylarda uygulanacak." diye konuştu.

Okul ve kurum müdürlerinin rutin faaliyetleri dışında birtakım faaliyetlerle uğraşıp proje hazırlayarak sinerji yaratmalarını amaçladığını belirten Aksoy, "Bu sinerjiden de hepimizin yararlanması hedeflenmiştir. Okul, kurum müdürleri, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize gösterdikleri gayret ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Etkinliğe, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Gül, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Murat Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aksoy ile öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
Editör: Vitrin Haber