Boyabat Belediyesinin bu yıl 5.’sini gerçekleştirdiği Mahalle İftarları devam ediyor. Mahallemde iftar var sloganıyla düzenlenen organizasyonda her akşam ayrı bir mahallede kurulan iftar sofrasında vatandaşlar hep birlikte iftar açma fırsatı buluyor. Ramazanın ilk gününden bu yana devam eden iftar programlarının 8.’si Çamlıca Mahallesi Cumapazarı alanında düzenlendi. Yoğun katılımın gerçekleştiği iftar organizasyonunda AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş’te vatandaşlarla birlikte iftar açtı.
 
2014 - 2015 - 2016 yılları Boyabat Güreş Ağası ve Altın Kemer'i alan Boyabat Yukarıseyricek Köyü'nden İş adamı Recep Dursun tarafından verilen iftar yemeği öncesinde Nazım Maviş ve Belediye Başkanı Şefik Çakıcı vatandaşların masalarını gezerek vatandaşların Ramazanını tebrik etti. 

İftar yemeği öncesinde konuşan AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, bu güzel sofranın kurulmasına vesile olan İş Adamı Recep Dursun’a teşekkür etti. Maviş; “Öncelikle bu akşamki yemeği veren işadamı Recep Dursun ağabeyime çok teşekkür ediyorum. Recep Dursun her zaman nerede ne zaman güzel, hayırlı bir iş varsa koşarak gelir elini taşın altına sokar. 

Bu akşam iftar sofrasına gelen tüm mahalleli vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Belediye başkanımıza da 10 ayrı mahallede dört yıldır düzenlediği ve geleneksel hale getirdiği "mahallemde iftar var" programını düzenlediği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Kadir gecesi yaklaştı, hepinize şimdiden mübarek olsun. Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum. 

İnşallah 24 Haziranda da ikinci bayramı, güçlü hükümet, güçlü meclisle Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçerek ikinci bayramımızı da hep beraber kutlarız inşallah. Ramazanınız mübarek, oruçlarınız kabul olsun inşallah" dedi.
Yapılan konuşmanın ardından AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Başkan Şefik Çakıcı, iftar yemeğini karşılayan İş Adamı Recep Dursun'a katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulundular. 
İftar yemeği sonrasında Sinop Hayaller Tiyatrosu oyuncuları tarafından Meddah, Aşuk -Maşuk, Hacivat Karagöz ve Orta Oyunu gösterileri gerçekleştirildi. İftar organizasyonu, ilizyonist sihirbaz Erkin'in gösterileriyle son buldu.
Editör: Vitrin Haber