Boyabat Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunları, Boyabat İmam Hatip Mezunları Derneği (BOYİMDER) organizesinde gerçekleştirilen ve bu yıl 12.'si düzenlenen Mezunlar Pilav Gününde bir araya geldi. 

Pilav gününe: Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Bursa İznik İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Büyükkayıkçı, İstanbul Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan ile 1968 yılından bu yana okulda eğitim görmüş ve şu anda çeşitli yerlerde görev yapan mezunlar katıldı. 

Sunuculuğunu BOYİMDER Başkan vekili Zihni Balcı'nın yaptığı program, 1990 mezunlarımızdan Hafızlık Finalinde Türkiye 4.sü olan Hilmi Karaman´ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Okul Müdürü Bayram Kılıç'ın açılış konuşmasıyla devam eden etkinlikte, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı'da selamlama konuşması yaptı. Programda davetlilere keşkek, etli pilav ve ayran ikramında bulunuldu. 
İstanbul başta olmak üzere, Samsun, Kastamonu, Amasya, Çorum ve Bursa gibi çeşitli illerden gelerek programa katılan mezunlar, kendi dönemlerindeki arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle bir araya gelerek hasret giderme fırsatı buldular. 
Editör: Vitrin Haber