İlçe girişinde aydınlatma çalışmalarına başlayan YEDAŞ Boyabat İşletme Müdürlüğü, bölgenin parlayan yıldızı Boyabat'ın estetik, modern ve aydınlık görüntüsünü artırmak için başlatmış olduğu yol aydınlatma çalışmalarını tamamladı. 

7 kilometreden oluşan şehir girişi aydınlatma projesinin açılışına, Boyabat Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız, Yedaş Boyabat İşletme Müdürü Selçuk Dilek ve YEDAŞ çalışanları katıldı. 

Açılış sonrasında  sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, ''Bölgenin parlayan yıldızı Boyabat’ın, ışığını tüm dünyaya yansıtmak ve aydınlık görüntüsünü artırmak için yapılan 7 km refüj aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Bir yıldıza yakışır şekilde abad şehrin yollarının aydınlatılmasında katkı sahibi olan AK Pari Sinop Milletvekilimiz Sn. Dr. Nazım Maviş'e Yedaş Genel Müdürü Rıdvan Aktürk'e Yedaş Sinop İl Koordinatörü Murat Kılıç'a Yedaş Boyabat İşletme Müdürü Selçuk Dilek'e İlçe Kaymakamımız Fatih Aksoy'a ve AK Parti Boyabat İlçe Başkanımız Ferhat Yıldız'a teşekkür ederim  ilçemize hayırlı olsun" dedi.

 
Editör: Vitrin Haber