Boyabat Gençlik Merkezi tarafından yürütülen kulüp faaliyetlerine Boyabatlı ve üniversiteli gençler yoğun ilgi gösteriyor. 

Boyabat Gençlik merkezinden yapılan açıklamada ilçede yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı projelerine gençlerden yoğun katılım sağlandığı bildirildi. 
Gençlik Merkezinin gençlere sunduğu birçok imkanı olduğunu belirten gençlik merkezi yetkilileri, Merkez bünyesinde, basket ve voleybol sahası, kütüphane, mescit, bilgisayar işliği, derslik, kafeteryalı teras, müzik işliği, çok amaçlı salon, resim işliği ve genel amaçlı atölye bulunduğunu ve özellikle üniversite ve orta öğretim gençliğine yönelik kulüp çalışmalarının bu sınıflarımızda ücretsiz bir şekilde yapıldığını ifade ettiler.
 
Gençlik Merkezinde 11 ayrı branşta Halk Eğitimi Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde kulüp çalışmaları yapıldığını vurgulayan yetkililer; Anlayarak Hızlı Okuma, Fotoğrafçılık, Yöresel Halk Oyunları, Diksiyon, Matematik, İngilizce, On Parmak Hızlı Klavye, İşaret Dili, Maket Uçak Yapımı, Satranç, Bağlama ve Gitar eğitimi verildiğini, 12-29 yaş aralığında 266 gencin kulüp çalışmalarından faydalandığını söylediler.   

ÜYE SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR                                                                            
Boyabat Gençlik Merkezi üye sayısının her geçen gün artığı, son kayıtlar  itibariyle toplam 1275 üyeye ulaştıklarını, üyelerin Gençlik ve Spor Bakanlığı kültürel gezi, gençlik kampı, yarışma, faaliyet ve kulüp çalışmalarından ücretsiz bir şekilde yararlandığını vurgulayan Gençlik Merkezi yetkilileri, tüm gençleri Boyabat Gençlik Merkezine kütüphaneden yararlanmaya, spor yapmaya, gönüllülük faaliyetlerinde yer almaya ve kulüp çalışmalarına katılmaya davet etti.
Öte yandan Halk Eğitimi Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde Şubat ayı içerinde açılması planlanan Bilgisayarlı Muhasebe, Osmanlıca, İngilizce, Arapça, Drama, Resim, Mis Sabun Üretimi, Ahşap Boyama gibi eğitim çalışmalarının kayıtları devam ettiği de aktarıldı.

Editör: Vitrin Haber