Belediye Hizmetleri ile ilgili kalite belgesi almak için Boyabat Belediyesi'nde bir yıl boyunca yürütülen çalışmalar TCS Belgelendirme tarafından denetlendi ve uygulamakta olduğu kalite yönetim sisteminin ISO 9001:2008 standardına uymakta olduğu gözlendi. 

Belge başvurusuyla ilgili bir yıllık dönemi değerlendiren Belediye Başkanı Şefik Çakıcı şunları söyledi; "Çağın gereksinimlerine uygun olarak daha kaliteli hizmet vermek, kalite yönetim standardını dünyada kabul gören, ISO9001Kalite Yönetim Sistemi’nin etkin olarak uygulanması, vatandaş beklentilerini ve memnuniyetinin artırılması için 2016 yılında Boyabat Belediyesi olarak çalışmalar başlatıldı. Bu çalışmalar kapsamında mevcut durum değerlendirmesi yapıldı. Kapsamlı bir çalışmanın ardından Boyabat Belediyesi ISO 9001:2008 Belediye Hizmetleri Kalite Belgesi almaya hak kazandı” dedi.

Başkanı Çakıcı, "Boyabat Belediyesi'nin bu belgeyi elde etmesiyle birlikte hizmet standardında kalitenin artacağına inancımız sonsuzdur. Hizmetlerimizi uluslararası standartta, etkin ve kaliteli bir anlayış içerisinde yürüteceğiz. ISO 9001:2008 Belediye Hizmetleri Kalite Yönetim Sistemleri Standardı Belgesi ile vatandaşa sunduğumuz hizmet kalitesini taçlandıracağız" diye konuştu.

 
Editör: Vitrin Haber