Boyabat Belediyesi tarafından, ilçe hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis edilen 4 yeni araç düzenlenen törenle hizmete girdi.

Boyabat Belediyesi bünyesine kattığı 4 yeni araçla hizmet filosunu genişletti. Yeni araçlar için Boyabat Belediyesi tarafından bir tören düzenlendi. Törene Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı,   Başkanımız Şefik Çakıcı, AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, AK Parti 23. Dönem Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı ve AK Parti Boyabat İlçe Başkanı Ferhat Yıldız ile belediye personelleri katıldı. 
Yeni araçların ilçede yürütülen hizmet kalitesini arttıracağını inandıklarını söyleyen Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, göreve geldikleri günden bu yana hizmette kalitenin artması adına var güçleriyle çalıştıklarını belirtti. Çakıcı; “Her bayramda bir araç geleneği doğrultusunda bu bayramda belediyemize 4 adet hizmete aracı kazandırdık. Araç filomuzu daha da güçlendirdik. Araç filomuza yeni katmış olduğumuz araçlarımızla birlikte ilçemize çok daha etkili hizmet verme gayreti içerisinde olacağız. Araçlarımızın Boyabat’ımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Çakıcı konuşmasının ardından Boyabat Belediyesine Cenaze aracı hibe desteğinde bulunan hayırsever iş adamı Ramazan Ulu’ya teşekkür etti ve kendisine günün anısına plaket takdim etti.
30 Mart seçimleri sonrasında Belediye Başkanı Şefik Çakıcı’ya hayırlı olsun, ziyaretinde bulunan Ramazan Ulu, "Başkanımızla yapmış olduğum görüşmede ilçede cenaze aracı konusunda ikinci bir cenaze aracına ihtiyaç olduğunu öğrendim. Bunun üzerine Boyabat Belediyesine bir adet cenaze aracı hibe edilmesini uygun buldum. Boyabat’ı seviyoruz, Boyabatlıyı seviyoruz. Boyabat bizim her şeyimiz. Doğup büyüdüğümüz, bizi biz yapan topraklar. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şefik Çakıcı ve törende bulunan protokol üyeleri araç açılış kurdelesini kesti. Daha sonra protokol üyeleri yeni alınan araçlar gezildi.

 
Editör: Vitrin Haber